Hela mitt liv föll precis ihop..

Jag vet inte vad jag ska göra.. jag kan inte sova.. och jag orkar inte att en ända liten ska som man skämtar om kan bli så totalt fel.. Jag fattar om du inte tog det som ett skämt jag är ledsen.. Jag kan heller inte hjälpa att du kan lite på vassa andra mer än på mej.. för jag menar vem kan berätta min sanning bättre än jag.. tydligen finns där andra personer till det..

Jag orkar heller inte med att mitt liv ska vara komplicerat in i minsta detalj och att jag ska bli sä förbannat sur för allting just i dag.. allting bara skiter sej.. snart sitter man väl ensam som 19-åring och vet inte vad man ska göra..

Jag måste bara skriva allt detta även om jag vet att du säkert inte ser de.. jg måste få ur detta ur mitt huvud hur du intesvara på min fråga om du är mer än min kompis nu.. jag förstår att du måste tänka men jag förstår ändå inte..

Och allt detta för en liten sak jag sa på skoj.. för hade du hört de när jag sa de så hade det inte blivit så här... hade jag inte velat träffa dej på kvällen hade de inte blivit så här.. hade jag inte funnits hade de inte blivit såhär.. där har vi lösningen..jag försvinner så löser sej världens alla problem..

Allt jag vill är att prata med dej, även om jag har försökt.. men de kanske inte finns någonting som jag kan göra.. för du har redan bestämt dej.. jag vill prata med dej just för att förstå.. just för att få reda på.. Älskar du verkligen mej.. och har du gjort de.. för något jag inte förstår är när man säger jag älskar dej.. men att man måste tänka över förhållandet.. jag förstår inte.. men det är väl mycket här i världen som jag inte förstår..

Nu ska vi se har jag fått ur mej allt.. tror de kan jag somna.. nej är fortfarande jätte pigg..arrh.. vf är man så trött när man ska vara vaken och så pigg när man ska sova..

I alla fall för att avsluta så hoppas jag att du vill träffa mej på måndag som vi sa.. och att vi kan reda upp detta då.. om inte tidigare..

/L

Men :O

I går blev en somewhat crazy day. Började med att min älskling kom hit så tittade vi på film och myste, sen körde han mig till körskolan för att sen köra själv till Rille och Natta :) Jag körde så där bra som kag gör men robban hade klart kommentarer endå :P haha. ska dock köra i dag igen :). Efter att jag hade kört så gick jag hem och hade fruktansvärt tråkigt så de blev att jag stcka hem till Natta, där rille och Agge också va :)

Där hade vi trevligt och åt och så, sennär vi skulle hem va de inte lika kul men de orkar jag inte skriva här eftersom där är så mkt missförstånd endå.

Oh well.. jag hade trevligt :)
/L

Suck

Sitter nu framför tvn.. har nästan precis kommit hem ifrån min underbara pojkvän.. eller ja.. de va väl en timme sen xD.. haha.. men men.. sitter och funderar på vad jag ska skriva i min reflections till min CAS till skolan.. hmm.. kommer att bli svårt de här .. sen ska man komma på ett sätt att presentera de.. någon som har en idé de känner för att dela med sig av (A)..


Annars har de varit  en ganska så chill dag.. började med  körlektion kl 11.. tjatning på att jag måste lyfta blicken och titta.. suck..sen bar det av till lund för lite historielektion.. ja de va väl som vanligt xD sen efter det till malmö.. och där skulle man hitta.. hade dock varit bätte om en viss person sagt va skolan låg haha... oh well jag hittade till slut.. sen hem till pojken för en mys stund då vi inte kan ses resten av veckan :(

Nu ska jag återgå till reflections och tvn xD

/L

RSS 2.0