Oh yeah..

Sjukt grymt framförande.. gåshud i överflöd säger jag bara Team Ola - Angels.. lyssna och njut :D

Team Ola - Angels


Blubb

Okej, jag sitter här och tittar på bonde söker fru (men funderar på att sätta på en film) och nu skriver jag bara för att Frida tjatar hela tiden vilket betyder att jag inte har så mycket att säga egentligen. Jag och frida ska till London btw, jag sa ju att jag skulle skriva om Barcelona när jag kom tillbaka men så blev det inte.. men jag lovar att jag ska blogga när jag kommer tillbaka från London :)

Green day - East Jesus Nowhere


21st Century Breakdown.. finally

Äntligen är den här 21st Century Breakdown - Green Day videon.. och den är superbra.. har lagt upp den här nedan för så det är bara att kolla och njuta :)

Om ni vill ha en bättre version: http://www.mtv.co.uk/artists/green-day/video/21st-century-breakdown

21st Century Breakdown - Green Day


Kul Skämt!

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

Break-up

Tror att jag kommer ta ett litet blogg uppehåll.. har nåste gjort det redan men vill skriva det också. Har ganska mycket att göra i skolan just nu och pallar inte hålla på med bloggen också.. Men jag kommer snart tillbaka med mitt fina bloggande :P

Tim Hendricks

Nästa heting:

Så himla snygg han är.. *drool* :P


Woho

Så sticker jag till Barcelona i morgon :) Ska bli super kul, jag kommer sakna människor hemma i sverige men sorry jag kommer nog mest tänka på hur kallt ni har det ;P

Hehe.. på lördag blir det match ZLATAN :D.. wiie ska bli super kul, men det bästa kommer att vara värmen helt klart :D ska bli lite över 20 grader varje dag :P
Ska gå och lägga mig nu.. alla får ha det superkul hemma i sverige :)
Kram

RSS 2.0