Gott Nytt År !


Och nu vill jag önska ett...Så hörs vi nästa år :)


Vill ha sommar!!

Vill ha sommar nu!!! :P

Inge mer vinter :(


idag

Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem så man kan komma till burlöv center :P.. Har varit i lund i dag iaf... men det ända jag han göra var att träna.. övningskörde iof där jätte tidigt i morse men de kommer jag nästan inte ihåg :P hehe..

Har nu kommit på att jag är ganska förkykd.. även om det itne rinner ur näsan (förlåt ala känsliga).. men att jag har nyst ganska mycket mer än jag brukar de senaste 2 veckorna :P.. hehe.. oh wells.. hörde att mamma kom nu.. got to go :D

/L

Julen är här... och nu är den borta..

So.. julafton, juldagen och annandagen har nu paserat. JUlafton var bra.. jag fick det jag hade önskat mig :).. dvs Harry potter 6, Vänner säsong 5 och pengar till cypern :) fick också ett persent kort på Gina tricot..hihi.. Juldagen och annandagen gick förbi i ett flux och nu sitter jag här och tittar på Sound of music som jag köpte i London :).. och i dag ska jag förhoppningsvis ut till nove och shoppa lite på mellandagsrean :)..:D:D:D:D


Oh well... filmen väntar inte och jag måste fortsätta kolla medans jag gör mig i ordning :)
/L


Lund + snö = kallt + roligt

Har varit i lund i dag (har också varit hos tandläkaren men de vill jag inte prata om) jag linda och boll har varit och åkt skridskor.. det va längesen.. men de va sjukt kul :D. Sen stannade jag och linda kvar i lund (när boll hade fixat sina sista julklappar) och fikade på espresso house, sen letade vi också juklappar men så klart hittade jag inte de jag skulle ha så de får bli att cykla (gå) till city gross i morgon och köpa det sista :P.. Med i slutet på lund vistelsen så börjar de snö.. sjukt mycket.. och de snöar in innanför halsduken.. inte kul :( men när man kommer hem till värmen och sätter sig vid dator och kollar sin mail så blir man glad.. för vad har man får.. jo två underbara julkort från Frida.. det är sjukt snygga och en av dem kommer här:

Snygg va :O:)..
Hihi.. men nu ska jag lägga upp den andra bilden :)


Taylor :)


I dag :)

[Måndag 21/12-09 kl 23:13]
Jahapp, så blev det IKEA och Avatar i dag.. men ska jag vara ärlig så är jag jätte trött så jag funderar på om jag ska skriva det i morgon..

Japp så blir det.. fortsättning på detta inlägg blir i morgon

[Tisdag 22/12-09 kl 16:47]
Så.. ikea och bio va de.. skjut kul.. hittade en massa kul på ikea :P..t.ex tre kaktusar (så jag sen fick bära runt på).. men vi hade kul när vi gick där och fikade och allt.. xD..

Sen blev det Avatar på bio.. oh my god.. det är så sjukt bra.. men kolla inte på trailern den förmedlar inte känslan alls.. :(kan nog inte förklara hur bra den är...

iaf..

/L

SNÖ

Så i dag har det inte hänt något. Har satt upp granen men det är väl de ända, det har väl oxå kommit 2 dm snö till.. kanske inte jag vet inte har inte varit ute xD.. men de känns som mycket :P..Har kollat på slutet av across the universe som jag började kolla på igår :P sjukt bra.. awesome musik :P.. hehe..

Oh well.. min dag blir inte bättre.. mer att göra i morgon dock :P.. men het skriver jag då :P

/L


19/12-09

Hej allihopa (frida)
Har inte skrivit på länge.. men som vanligt har jag ett litet djur på min axel som tjatar (frida). Så nu ska jag se om jag har något att skriva... Har iallafall varit ute i dag.. och för er som inte vet så är det ungefär 2 dm snö utenför vårt hus.. så hmm.. jag man blev ju lite blöt och bilen sladdade lite hehe.. de va kul.. har oxå fått en studentpresent.. eller jag har inte fått den än xD de va nice :)..

Och för alla er fotbolls intresserade så har Barca vunnit ännu en titel.. denna gången VM för klubb lag :P så nu har de väl vunnit allt som går att vinna, på samma år !!!.. det är stort.. det har ingen annan gjort :)

Sitter och tänker på allt jag måste göra under lovet, och undrar också om mina revision guides kommer komma fram nästa vecka.. jag menar med all denna snö så xD

Men iallafall så snart är det julafton.. suck.. kommer bli lika kul som vanliget... not... julen är alltid lika tråkig.. ala bara ohh.. jag ska göra det och det.. och det med min familj.. och så sitter jag och tänker på hut lite jag kommer göra.. om nu ens farmor kommer hit.. annars kan vi skita i allt.. kanske blir det lite kalle anka iaf..

Ska nu sluta skriva och återgå till PotC och Facebook... So long

/L

Alice in wonderland

Åhhh.. jag längar till den kommer ut.. han är så snygg och fantasktisk det kvittar vad han  gör.. jag blir förälskad varje gång. :)RSS 2.0